Tollundin mies

Tollundin mies – Wikipedia

Tollundin mies – Wikipedia

Tollundin mies on luonnollisesti muumioitunut suoruumis, joka löydettiin Tollundin kylästä Silkeborgin läheltä Tanskan Jyllannista vuonna 1950.

Tollundin mies: Hirtetyn suomiehen arvoitus – Historianet.fi

Tollundin miehen salaisuudet paljastuvat | Historianet.fi

Tollundin mies. Laajenna; Jaa. Vuonna 1950 kaksi tanskalaista maanviljelijää löysi suosta turvetta kerätessään hyvin säilyneen ruumiin.

Aina Tollundin miehen löytymisestä vuonna 1950 lähtien tutkijat ovat yrittäneet selvittää suohon haudatun miehen arvoitusta. Tieteen kehitys on tuonut mukanaan edistysaskelia myös suomiehen arvoituksen ratkaisemisessa.

Tanskan kuulun Tollundin suomuumion viimeinen ateria …

Tanskan kuulun Tollundin suomuumion viimeinen ateria tutkittiin tarkasti – ohrapuuroa, mutta myös kalaa ja jyviä – Tiede | HS.fi

Vaikka Tollundin mies on historian taitoja koskeva harjoitus, antaa se tilaisuuden hankkia tietoa potljoismaiden varhaisesta rautakaudesta. Osallistuja tekee …

Yli 2 400 vuotta vanhan aterian jyvien jäämät viittaavat ehkä ihmisuhriin.

Tollundin mies – Peda.net

2 400 vuotta vanha Tollundin mies on rekonstruoitu kokonaisuudessaan ja hämmästyttävän yksityiskohtaisesti. Jopa tutkijat ovat tuloksesta vaikuttuneita.

Tollundin mies – Peda.net

Tollundin mies. Sirkka Ahonen. Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussa › Kirjan luku tai artikkeli › Ammatillinen.

Historia – 2 400 vuotta vanha Tollundin mies on… | Facebook

kirjoittanut S Ahonen · 2005 · Viittausten määrä 4 — Tollundin mies. Sirkka Ahonen. Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Chapter › Professional.

Tollundin mies – University of Helsinki Research Portal

Tollundin mies — Helsingin yliopisto

2.3.2011 — Suomen Tollundin mies? Vielä ei Suomesta ole tanskalaisen kaltaisia suoruumiita löydetty, mutta meillä olisi siihen kaikki potentiaali. Suomessa …

Tollundin mies – University of Helsinki Research Portal

Tollundin mies — University of Helsinki

Onko Suomesta löytynyt koskaan suomuumioita (kuten Tollundin mies)?. Kaikki asiaankuuluvat (32).

Suomen Tollundin mies? – Mullan alta

Mullan alta: Suomen Tollundin mies?

Onko Suomesta löytynyt koskaan suomuumioita (kuten …

Keywords: tollundin mies, tollundin mies kuolinsyy