Saara turunen mies

Saara Turunen pohtii rakastamisen vaikeutta ja lapsettomuutta

Saara Turunen pohtii rakastamisen vaikeutta ja lapsettomuutta | Eeva

3.12.2021 — Kirjailija Saara Turunen on pohtinut paljon rakastamisen vaikeutta. ”Uusimman kirjani keskiössä ovat kysymykset rakkaudesta ja sitoutumisesta …

Kirjailija Saara Turunen pohtii rakastamisen vaikeutta ja muita järjen ulottumattomissa olevia asioita. ”Rakkauden painoarvoa ei kannata väheksyä.”

Kirjailija Saara Turusen miehen isä | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Kirjailija Saara Turusen miehen isä | Aihe vapaa | Vauva

3.4.2021 — Turusen miehen isän nimi on Albert Batlle Bastardas. Korkea-arvoinen henkilö Barcelonassa, jonka esi-isä on ollut tiettävästi Barcelonan …

Saara Turunen kirjoitti romaanin rakkaudesta kaupungissa …

20.3.2021 — Saara Turusen romaaneissa on aina sama tunnelma. Nuori nainen pohtii elämäänsä. Etsii, pakenee, vaihtaa maisemaa.

Kirjailija Saara Turunen: “Taiteilijuus vaatii omistautumista”

Kirjailija Saara Turunen: “Taiteilijuus vaatii omistautumista” | Yle Uutiset

30.3.2021 — Kirjailija Saara Turunen: “Taiteilijuus vaatii omistautumista”. Suositun kirjailijan uutuusromaani käsittelee rakkautta ja sen hintaa.

Suositun kirjailijan uutuusromaani käsittelee rakkautta ja sen hintaa.

Saara Turunen ei halunnut provosoida, mutta sai silti …

Saara Turunen ei halunnut provosoida, mutta sai silti kirjoituksillaan mieslukijat tolaltaan – Kuukausiliite | HS.fi

15.6.2018 — Saara Turunen ei halunnut provosoida, mutta sai silti kirjoituksillaan mieslukijat tolaltaan. Jos kirjailija vuoden 2018 Suomessa kirjoittaa …

Jos kirjailija vuoden 2018 Suomessa kirjoittaa urbaanista yksineläjästä, naisen sisäisestä äänestä, huonekasveista, pyöräilystä, isän maksamasta asunnosta tai kirjailijan saamasta kritiikistä, se provosoi. Tämän Saara Turunen tietää nyt.

Rakkausromaani on poliittinen teko – Kulttuuri | HS.fi

14.3.2021 — Saara Turunen päätti ottaa riskin, ja romaani Järjettömiä asioita ilmestyy … Luokkatoverit ovat tiedostavia nuoria miehiä, joiden mielestä …

Kannattaako rakkaudesta kirjoittaa, jos haluaa tulla otetuksi vakavasti? Saara Turunen päätti ottaa riskin, ja romaani Järjettömiä asioita ilmestyy 17. maaliskuuta. Romaanin keskiössä ovat Barcelona, rakkaus ja yhteiskuntaluokat.

(Etä)rakkauden järjettömyys: Kahden kulttuurin parisuhde ja …

23.5.2021 — Saara Turusen romaani Järjettömiä asioita alkaa rakkaudesta espanjan kieleen. … Mies saapuu Suomeen suunnitelmanaan muuttaa maahan.

Saara Turusen uusi romaani on kuin Saga Norén päätyisi …

Saara Turusen uusi romaani on kuin Saga Norén päätyisi Serranon perheeseen | Savo | Savon Sanomat

23.3.2021 — Saara Turusen uusi romaani on kuin Saga Norén päätyisi Serranon perheeseen. Saara Turunen on teatterintekijä ja kirjailija. Tiiu Kaitalo. Suonna …

Saara Turunen on noussut viime vuosina Suomen puhutuimpien uusien kirjailijoiden joukkoon.

Saara Turunen: Järjettömiä asioita – rakkausromaani

10.4.2021 — Saara Turusen Järjettömiä asioita -romaanin aiheena on rakkaus. … Seksistä nainen ei nauti samoin kuin mies, vaikka tämä niin toivoisikin.

Saara Turusen Järjettömiä asioita -romaanin aiheena on rakkaus. Kirjailijan itsensä oloinen dramaturgian opiskelija matkustaa Barcelonaan vaihtoon ja tapaa siellä miehen, josta tulee kirjan sanoin ‘mieheni’. Erilaiset kulttuurit, erilaiset tavat ja erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat eivät tee suhteesta helppoa.

Keywords: saara turunen mies, saara turunen lapsi