Pärnun säätietoja kesäkuulle 2021 – Pärnun sääennusteet, lämpötilat ja säätila

Pärnu, Viron suosittu lomakaupunki, tarjoaa matkailijoille paljon aurinkoa ja lämpöä kesällä. Kesäkuu on monien matkailijoiden suosikkikuukausi Pärnussa, ja siksi on tärkeää tietää etukäteen millainen sää odottaa lomailijoita.

Foreca Pärnu 10 päivän sääennuste

Foreca on luotettava sääpalvelu, josta voi tarkistaa sääennusteet eri puolille maailmaa. Alla on Pärnun 10 päivän sääennuste kesäkuulle 2021:

1. kesäkuuta: Lämpötila 22°C, aurinkoinen

2. kesäkuuta: Lämpötila 24°C, puolipilvinen

3. kesäkuuta: Lämpötila 20°C, sadetta

4. kesäkuuta: Lämpötila 19°C, pilvinen

5. kesäkuuta: Lämpötila 21°C, aurinkoinen

6. kesäkuuta: Lämpötila 23°C, puolipilvinen

7. kesäkuuta: Lämpötila 25°C, aurinkoinen

8. kesäkuuta: Lämpötila 26°C, aurinkoinen

9. kesäkuuta: Lämpötila 25°C, aurinkoinen

10. kesäkuuta: Lämpötila 23°C, pilvinen

Kesän sää Pärnussa 2021

Pärnun kesään 2021 voidaan odottaa pääasiassa lämpimiä ja aurinkoisia päiviä. Kesäkuun alussa lämpötilat vaihtelevat 19 – 26°C välillä. Juhannuksen aikaan on usein melko lämmintä ja aurinkoista, jolloin lämpötila saattaa nousta jopa 30°C asti. On suositeltavaa varata mukaan aurinkorasvaa, aurinkolasit ja kevyitä vaatteita, jotta voi nauttia aurinkoisista päivistä täysin rinnoin.

Pärnun säätila

Pärnun säätila voi muuttua nopeasti, joten on aina hyvä tarkistaa päivän sääennuste ennen reissua. Päivä voi alkaa aurinkoisesti, mutta myöhemmin saattaa tulla pilviä tai sadekuuroja. Sateenvarjo tai kevyt sadetakki voi olla hyödyllinen varuste pitää mukana. Pärnussa on myös paljon viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja museoita, joihin voi piipahtaa sateen sattuessa.

Pärnu säätiedot lähteinä

Edellä mainitut säätiedot perustuvat Foreca-sääpalvelun tiedotteisiin. Kehotamme tarkistamaan sääennusteet säännöllisesti lomasi lähestyessä Pärnuun, sillä säätiedot voivat muuttua etukäteen annetuista arvoista.

Päivämäärä Lämpötila (°C) Säätila
1. kesäkuuta 22°C aurinkoinen
2. kesäkuuta 24°C puolipilvinen
3. kesäkuuta 20°C sadetta
4. kesäkuuta 19°C pilvinen
5. kesäkuuta 21°C aurinkoinen
6. kesäkuuta 23°C puolipilvinen
7. kesäkuuta 25°C aurinkoinen
8. kesäkuuta 26°C aurinkoinen
9. kesäkuuta 25°C aurinkoinen
10. kesäkuuta 23°C pilvinen

Artiklen Pärnun säätietoja kesäkuulle 2021 – Pärnun sääennusteet, lämpötilat ja säätila har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 30 anmeldelser