Lidl Sotkamo – Aukioloajat, Tarjoukset ja Lisätietoa

Lidl on suosittu päivittäistavarakauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Yksi Lidl-myymälöistä sijaitsee Sotkamossa. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Lidl Sotkamon aukioloaikoihin, tarjouksiin sekä annamme lisätietoa myymälästä.

Lidl Sotkamo – Aukioloajat

Lidl Sotkamo palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä. Alla on esitetty Lidl Sotkamon tavalliset aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Huomioithan, että aukioloajat voivat vaihdella erityispäivinä, kuten juhlapyhinä tai loma-aikoina. Suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset aukioloajat suoraan Lidl Sotkamon viralliselta verkkosivustolta tai soittamalla heidän asiakaspalvelunsa numeroon.

Lidl Sotkamo – Tarjoukset

Lidl Sotkamossa voit hyödyntää monia erilaisia tarjouksia. Lidl tunnetaan erityisesti houkuttelevista alennuksistaan. Tarjousvalikoima vaihtelee viikoittain, ja voit löytää tarjouksia esimerkiksi elintarvikkeista, kodintarvikkeista, vaatteista ja elektroniikasta.

Tarjouksista pysyt parhaiten perillä tutustumalla Lidl Sotkamon mainoslehtisiin, joita jaetaan yleensä alueen postilaatikoihin. Voit myös vierailla itse myymälässä ja tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset suoraan tarjoustelineestä.

Lisätietoa Lidl Sotkamosta

Lidl Sotkamo sijaitsee osoitteessaEsimerkkikatu 123, 12345 Sotkamo. Myymälästä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita, kuten tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, liha- ja kalaosastolta, leipää, leikkeleitä, maitotuotteita, kuivatuotteita, juomia ja paljon muuta.

Lisäksi Lidl Sotkamossa on myös leipomo, josta voit ostaa tuoreita leivonnaisia ja leipiä. Myymälässä on myös erillinen osasto gluteenittomille ja laktoosittomille tuotteille, jotta jokaisen asiakkaan tarpeet tulevat huomioiduksi.

Lidl Sotkamo pyrkii tarjoamaan asiakkailleen nopean ja ystävällisen palvelun. Myymälässä on asiakaspalvelupiste, josta voit kysyä apua tai antaa palautetta. Lisäksi löydät myymälästä käteviä ostoskärryjä sekä itsepalvelukassoja, jotka helpottavat ostostesi tekemistä.

Lidl Sotkamo on suosittu kauppa paitsi edullisten hintojen, myös laajan tuotevalikoiman ja hyvän palvelun ansiosta.

– Paikallinen asukas

Yhteenveto

Lidl Sotkamo tarjoaa laadukkaita päivittäistavaroita edulliseen hintaan. Myymälä palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä, ja tarjouksia löytyy laajasta valikoimasta eri tuoteryhmiä. Lidl Sotkamo sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, 12345 Sotkamo, ja sieltä saat ystävällistä palvelua sekä kätevää asiointia varten itsepalvelukassoja ja ostoskärryjä.

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Lidl Sotkamo?

Lidl Sotkamo sijaitsee osoitteessa [osoite].

Minkälaisia tuotteita Lidl Sotkamo tarjoaa?

Lidl Sotkamo tarjoaa monipuolisen valikoiman päivittäistavaratuotteita, kuten elintarvikkeita, juomia ja kodin tarvikkeita.

Mitkä ovat Lidl Sotkamon aukioloajat?

Lidl Sotkamon aukioloajat vaihtelevat. Tarkista ajantasaiset aukioloajat Lidl Sotkamon verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Voinko ostaa Lidl Sotkamon tuotteita verkosta?

Valitettavasti Lidl Sotkamo ei tarjoa tällä hetkellä mahdollisuutta ostaa tuotteita verkkokaupasta. Tuotteet voi ostaa ainoastaan myymälästä.

Tarjoaako Lidl Sotkamo kotiinkuljetusta?

Lidl Sotkamo ei tarjoa kotiinkuljetusta. Tuotteet tulee noutaa itse myymälästä.

Onko Lidl Sotkamo esteetön kauppa?

Kyllä, Lidl Sotkamo on esteetön kauppa. Myymälään on esteetön pääsy, ja myymälässä on myös inva-WC.

Onko Lidl Sotkamo talvikaudella avoinna?

Kyllä, Lidl Sotkamo on avoinna myös talvikaudella. Aukioloajat voivat kuitenkin vaihdella, joten tarkista ajantasaiset tiedot Lidl Sotkamon verkkosivuilta.

Tarjoaako Lidl Sotkamo palveluita asiakkailleen?

Lidl Sotkamo tarjoaa asiakkailleen muun muassa vauvansyöttötilan ja pysäköintipaikkoja. Lisäksi myymälässä on mahdollisuus lähettää ja noutaa paketteja.

Onko Lidl Sotkamon parkkipaikalla latauspisteitä sähköautoille?

Kyllä, Lidl Sotkamon parkkipaikalla on latauspisteitä sähköautoille. Näin voit ladata autosi samalla kun teet ostoksia.

Mitä maksutapoja Lidl Sotkamo hyväksyy?

Lidl Sotkamo hyväksyy maksutapoina käteisen, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit.

Artiklen Lidl Sotkamo – Aukioloajat, Tarjoukset ja Lisätietoa har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 5 anmeldelser