Lidl Haukipudan aukioloajat – Tiedot Lidl Oulun aukioloajoista

Tervetuloa oppaaseen Lidl Haukipudan aukioloajoista! Jos etsit tietoa Lidl-myymälän aukioloajoista alueella Haukipudas tai Oulu, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa käsittelemme yksityiskohtaisesti Lidl Haukipudan aukioloaikoja, samoin kuin tarjoamme tärkeitä tietoja Lidl Oulun aukioloajoista.

Lidl Haukipudan aukioloajat

Lidl Haukipudas sijaitsee osoitteessa [lisää osoite]. Tämä myymälä tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman elintarvikkeita, päivittäistavaroita ja muita tarpeellisia tuotteita. Lidl Haukipudan aukioloajat vaihtelevat, joten on hyödyllistä tietää tarkkaan, milloin myymälä on avoinna.

Lidl Haukipudas palvelee asiakkaita yleensä seuraavina päivinä:

  • Maanantai: 8:00 – 21:00
  • Tiistai: 8:00 – 21:00
  • Keskiviikko: 8:00 – 21:00
  • Torstai: 8:00 – 21:00
  • Perjantai: 8:00 – 21:00
  • Lauantai: 9:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Huomaa kuitenkin, että aukioloajat voivat vaihdella erityisesti juhlapyhinä. Suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset aukioloajat Lidl Haukipudan viralliselta verkkosivustolta tai soittamalla myymälään suoraan.

Lidl Oulun aukioloajat

Lidlilla on myös useita muita myymälöitä Oulun alueella. Jos et ole lähellä Lidl Haukipudasta, voit tutustua muihin Lidl-myymälöihin Oulussa. Tässä muutamia tärkeitä tietoja Lidl Oulun aukioloajoista eri sijainneissa:

Lidl Oulu – Keskusta:

  • Maanantai – Sunnuntai: 7:00 – 23:00

Lidl Oulu – Tuira:

  • Maanantai – Sunnuntai: 6:00 – 23:00

Lidl Oulu – Raksila:

  • Maanantai – Sunnuntai: 7:00 – 22:00

Näissä muissa Lidl-myyntipisteissä Oulussa on laajat valikoimat tuotteita ja samat luotettavat edulliset hinnat, joista Lidl tunnetaan.

Jos olet suunnittelemassa vierailua keskustan alueella tai muissa osissa Oulua, voit hyödyntää näitä tietoja Lidl Oulun aukioloajoista ja varmistaa, että löydät haluamasi tuotteet huipputarjouksilla helposti.

Yhteenveto

Lidl Haukipudas ja Lidl Oulu tarjoavat laajan valikoiman elintarvikkeita ja muita tarpeellisia tuotteita. On tärkeää tietää Lidl-myymälöiden aukioloajat, jotta voit suunnitella ostoksesi joustavasti. Tässä artikkelissa olemme tarjonneet tärkeitä tietoja Lidl Haukipudan aukioloajoista ja Lidl Oulun aukioloajoista. Muista tarkistaa ajantasaiset aukioloajat ennen vierailua, erityisesti juhlapyhinä. Hyvää ostosmatkaa!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Haukiputaan Lidl?

Haukiputaan Lidl on Lidl-myymälä, joka sijaitsee Haukiputaan alueella Oulussa.

Mikä on Haukiputaan Lidl aukioloajat?

Haukiputaan Lidl on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 11.00-19.00.

Mikä on Oulun Lidl aukioloajat?

Oulun Lidlin aukioloajat vaihtelevat, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset aukioloajat Lidl-ketjun verkkosivuilta tai soittamalla suoraan myymälään.

Onko Haukiputaan Lidlissä oma parkkipaikka?

Kyllä, Haukiputaan Lidlissä on oma ilmainen parkkipaikka asiakkaiden käyttöön.

Mitä tuotteita Haukiputaan Lidl tarjoaa?

Haukiputaan Lidl tarjoaa laajan valikoiman päivittäistavaroita, kuten ruokaa, juomaa, kodintarvikkeita ja hygieniatuotteita.

Voinko ostaa Haukiputaan Lidlistä leipomotuotteita?

Kyllä, Haukiputaan Lidlissä on leipomo, josta voit ostaa tuoreita leipomotuotteita.

Onko Haukiputaan Lidlissä mahdollisuus maksaa kortilla?

Kyllä, Haukiputaan Lidlissä voi maksaa sekä käteisellä että yleisimmillä maksukorteilla.

Tarjoaako Haukiputaan Lidl kotiinkuljetuspalvelua?

Valitettavasti Haukiputaan Lidl ei tarjoa kotiinkuljetuspalvelua, mutta voit pyytää apua henkilökunnalta isojen ostosten kanssa.

Voinko käyttää Haukiputaan Lidlin parkkipaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin?

Kyllä, Haukiputaan Lidlin parkkipaikkaa voi käyttää myös lyhytaikaiseen pysäköintiin, esimerkiksi pikaisen kauppareissun aikana.

Onko Oulun Lidlissä erityisiä aukioloaikoja riskiryhmille?

Osa Oulun Lidl-myymälöistä tarjoaa erityisiä aukioloaikoja riskiryhmille. Suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset tiedot kyseisen myymälän verkkosivuilta.

Artiklen Lidl Haukipudan aukioloajat – Tiedot Lidl Oulun aukioloajoista har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 34 anmeldelser