Kenttäpakki motonet

Ruokailu | Motonet Oy

Motonetin kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet onnistuneisiin ruokahetkiin: retkimuonat ja retki ruoat, retkikeittimet, termospullot ja …

Retkeilyvarusteet | Motonet Oy

Motonetista löydät kaiken tarvittavan eräretkille ja tilapäismajoituksiin. Valikoimassa teltat, makuupussit, makuualustat sekä ruokailuvälineet maastoon.

Ruokailu | Motonet Oy

Ruokailu | Motonet Oy

Retkikeittimet · Retkimuonat ja retkiruoka · Termos- ja juomapullot · Vakuumilaitteet ja tarvikkeet. Järjestä tuotteet:.

Tuoteryhmä: Ruokailu

Retkeilyvarusteet – Puuilo

Retkeilyvarusteet | Puuilo

Kaikki retkeilyyn Puuilosta! Laajasta erä- ja ulkoiluvälinevalikoimasta löydät sopivat varusteet säähän kuin säähän! Nopea ja varma toimitus!

Retkiruokailu | Karkkainen.com verkkokauppa

Retkitermariin keitetyt kahvit tai makkarat nuotiolla, ruokailu on lyhyellä retkellä helppoa ja yksinkertaista. Mikäli tarkoituksena on tehdä pitempi reissu tai …

Retkiruokailu luonnon helmassa

Retkeillessä ruoka maistuu. Päiväreissulla eväiden painoon ei tarvitse kiinnittää erityistä huomiota, evästauon jälkeen taakka on kuitenkin huvennut. Retkitermariin keitetyt kahvit tai makkarat nuotiolla, ruokailu on lyhyellä retkellä helppoa ja yksinkertaista. Mikäli tarkoituksena on tehdä pitempi reissu tai vaellus, retkitermospullo lienee syytä unohtaa ja keskittyä mahdollisimman kevyeen, mutta ravintopitoiseen ruokailuun. Retkeily kuluttaa huomattavasti enemmän kaloreita kuin tavallinen koti- tai työpäivä.

Kuivamuona ei rinkassa paina
Pitemmälle reissulle tai vaellukselle muonitus täytyy suunnitella huolella. Ruoka painaa helposti kymmeniä kiloja, eikä ylimääräisille astioille ole sijaa. Kätevä retkipannu vie vähän tilaa ja toimii niin avotulella kuin retkikeittimen kanssa. Tärkeintä on miettiä juomaveden saanti. Onko reissulla tarjolla puhdasta vettä vai täytyykö juoma kantaa itse? Varsinkin kesäisille reissuille tulee hetkessä kuuma ja jano, jolloin vettäkin kuluu enemmän. Jos pakkaat mukaasi kuivamuonaa tai mitä tahansa keitettävää evästä, täytyy keitinveden saanti ottaa myös huomioon. Tutki, onko reittisi varrella vesistöjä tai juomiseen soveltuvia puhtaita puroja. Talvivaelluksella keitinveden voi sulattaa puhtaasta lumesta. Kuivamuonasta saat helposti maukasta ruokaa retkelle, eikä kuivattu ruoka paina rinkassa kuin murto-osan tuoreruoan painosta. Kuivatussa ruoassa eivät kasva mikrobit, joten ruoka ei voi pilaantua reissun aikana.

Retkiruoka valmistuu nuotiolla tai retkikeittimessä
Ulkona ruuanlaitto on kohtaa omat haasteensa. Luonnossa ruokailu on parhaimmillaan nuotion äärellä. Palava tuli lämmittää myös väsynyttä retkeilijää ja liekkien lepatusta on rentouttavaa katsella. Kuitenkaan tulen teko tai polttopuiden otto eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin. Retkikeittimen käyttöä ei lasketa avotuleksi. Aterian tekeminen retkikeittimellä on nopeaa ja helppoa! Käytä retkikeitintä kuitenkin aina tasaisella, palamattomalla pinnalla kuten kiven tai kallion päällä. Retkikeittimet toimivat keittimestä riippuen spriillä, kaasulla, bensiinillä, puulla tai petrolilla tai puulla. Esimerkiksi monelle tuttu trangia on spriikeitin.

Nuotion voi pystyttää valmiille tulentekopaikalle tai maastoon siinä tapauksessa, että sinulla on siihen maanomistajan luvan. Nuotion tekeminen vaatii erityistä valppautta ja huolellisuutta. Nuotio kuuluu tehdä niin, ettei se jätä pysyviä jälkiä maastoon. Nuotio tulisi sammuttaa aina runsaalla määrällä vettä, jotta tuli ei jää kytemään. Metsäpalovaroituksen aikana nuotion pitäminen maastossa on kiellettyä.

Kokeile, miten hyvältä ruoka maistuu pitkän reissun jälkeen paljaan taivaan alla! Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta saat parhaat tuotteet retkiruokailun järjestämiseen pitemmillekin reissuille. Testaa retkikeittiösi aina ennen reissulle lähtöä, niin voit olla varma, että saat aina loihdittua helposti maistuvan ja vatsan täyttävän aterian.

Mil-Tec Pakki 3-osainen alumiinipakki – Jokiera.fi verkkokauppa

Mil-Tec Pakki on perinteinen, alumiinista valmistettu pakki. Tosin monelle pakin kolmiosaisuus on suoranainen järkytys, ennen vanhaan mentiin vaan kannella ja …

Armeijan ylijäämää ja uustuotantoa Savenmaalta

Varastotuotteet lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Käytetty kenttäpakki – Armeijan retkeilytuotteet – arm0000003263 – 1 …

Edulliset tarvikkeet leirintään ja retkeilyyn – Biltema.fi

Bilteman laajasta valikoimasta retkeilystä ja ulkoilusta pitävät löytävät varmasti mieleisensä. Retkeilytarvikkeet voit tilata helposti myös …

Bilteman laajasta valikoimasta retkeilystä ja ulkoilusta pitävät löytävät varmasti mieleisensä. Retkeilytarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy – Issuu

1.6.2018 — Read Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy on Issuu and browse … Tosiretkeilijän vanhan liiton kenttäpakki, josta leirimurkina …

Read Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy on Issuu and browse thousands of other publications on our platform. Start here!

Keywords: kenttäpakki motonet