Inka kallén mies

Inka Kallén rakastui syvästi mieheen, joka valitsi kuitenkin …

Näyttelijä Inka Kallén on asunut koko aikuisikänsä yksin ilman puolisoa – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

Inka Emilia Kallén (aiemmin Kiviharju, s. 30. syyskuuta 1981 Tuusula) on suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hänet tunnetaan Mirja Mäkimaan roolista …

Inka Kallén on aina asunut yksin ilman puolisoa ja ihmetellyt välillä itsekin, miksi elämä on mennyt niin. Yksinäisyyttä hän on silti kokenut vain harvoin. Se on Inkan mukaan omalla vastuulla.

Inka Kallén avoimena perhehaaveistaan podcastissa

Inka Kallén avoimena perhehaaveistaan podcastissa: “Se on semmoinen asia, josta mä myös koko ajan päästän irti” – MTVuutiset.fi

3.8.2022 — Näyttelijä Inka Kallén on viettänyt aikuisikäänsä yksin erilaisista suhteista … Näin pahasti syrjäytynyt mies olisi voinut saada apua.

Inka Kallén avaa Cafe Lanzarote -podcastin jaksossa yhteistyönsä juuria Aku Louhimiehen kanssa, perhehaaveitaan ja suhdettaan kuolemaan. 

Näyttelijä Inka Kallén: ”Elän yksin ja elämä tuo … – Seura

Näyttelijä Inka Kallén: ”Elän yksin ja elämä tuo parisuhteen jos tuo”

25.6.2018 — Onko siis hyvin nuorena mennyt ensin naimisiin ja sitten hetken päästä eronnut ja pitänyt miehen sukunimen eikä palannut Kiviharjuks?

Inka Kallén on 40-vuotiaana havahtunut siihen, miten kummallista tämä elämä on: “Mikään ole mennyt niin kuin lapsena ajattelin.”

Inka Kallén – Seiska

7.5.2022 — Käsikirjoitit Odotus-elokuvan yhdessä Aku Louhimiehen kanssa, ja siinä puidaan paljon rakkautta. Mitä olet oppinut rakkaudesta tähän mennessä?

Inka Kallén – Wikipedia

31.3.2022 — Kotikatu-draamasarjasta tuttu näyttelijä Inka Kallén on pääroolissa Aku Louhimiehen ohjaamassa elokuvassa Odotus.

MeNaiset: Inka Kallén paljastaa asuneensa koko aikuisikänsä …

Onko Inka Kallen (Kotikadun Mirjan näyttelijä) siis mennyt …

Inka Kallén: ”Äidin kuolema oli elämäni kaunein hetki – Apu

Inka Kallén: ”Äidin kuolema oli elämäni kaunein hetki” | Apu

Näyttelijä Inka Kallénin sisällä on tunne, että vielä on aikaa tulla äidiksi, vaikka ikää on 40 ja hän elää yksin.

Inka Kallén halusi Aku Louhimiehen ohjaajakseen … – Voice.fi

Inka Kallén halusi Aku Louhimiehen ohjaajakseen syytekohuista huolimatta: ‘Eivät vaikuttaneet suhtautumiseeni’ – Viihde – Voice.fi

– Minun ja Akun työskentely on ollut todella kaunista ja rehellistä, ja olen siitä hyvin kiitollinen, Inka Kallén painottaa Voice.fi:n haastattelussa.

Keywords: inka kallén mies, inka kallen mies