Hiihtotakki miehet

Miesten hiihtotakit ja housut netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

acket Nordic 2.0 on täydellinen maastohiihtotakki tuulella ja kylmällä säällä. Tämä on päivitetty versio suositusta Jacket Nordicista.

hiihtotakki – miehet – Stadium.fi

Tilaa miesten hiihtotakit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita. … Momentum M multisport takki – hiihtotakki. 229,00 €.

Osta miesten hiihtotakki verkosta. Ilmainen tomitus myymälään, 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Miesten hiihtotakit netistä – Intersport

Miesten hiihtotakit netistä | Intersport

Miesten hiihtotakit maastohiihtoon ja muuhun talviurheiluun tai -ulkoiluun. XXL:stä löydät hiihtotakit miehille markkinoiden parhaaseen hintaan.

Tilaa miesten hiihtotakit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Miesten hiihtotakit talviurheiluun | XXL

miesten-maastohiihtotakit Hiihtotakit – Takit | XXL

Miesten hiihtotakit Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja ihon kuivana.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta miesten-maastohiihtotakit Hiihtotakit XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Hiihtotakit 30 päivän hintalupauksella.

Miesten hiihtovaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Laadukkaat hiihtotakit miehille Suksistudion verkkokaupasta nopeasti. Merkkeinä mm. Swix, Odlo, Löffler ja Salomon.

Mukavat hiihtovaatteet miehille
Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään välineet, vaan myös hyvillä hiihtovaatteilla on suuri merkitys onnistuneeseen hiihtolenkkiin.

Hiihtovaatteet kannattaakin uusia aika-ajoin, sillä nuhjaantuneet ja likaiset hiihtoasut menettävät parhaimmat tekniset ominaisuutensa eivätkä toimi halutulla tavalla. Tekniset urheiluvaatteet sopivat niin kuntohiihtoon, kuin myös kevyemmille hiihtolenkeille.

Hiihtohousut miehelle
Hiihtohousut ovat merkittävässä osassa mukavaa hiihtopukeutumista. Housujen tulee olla sopivan tyköistuvat, mutta liikkumiseen täytyy löytyä tarpeeksi tilaa. Joustavasta materiaalista valmistetut hiihtohousut saavat tuntua napakalta päällä, mutta eivät saa puristaa häiritsevästi. Monet miesten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä.

Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys. Laadukkaat miesten hiihtohousut päästävät kosteuden sekä liiallisen lämmön haihtumaan kankaan kautta, mutta pitävät tuulen sekä lämmittävät hiihtäjää. Etenkin hiihtohousujen etupuolen tuulenpitävyys on tärkeä, sillä vauhdikkaana lajina hiihtäminen aiheuttaa jo itsessään tuulen vastusta hiihtäjälle ja varsinkin pakkasella se lisää kylmyyden tunnetta.

Kovemmilla pakkasilla tai hitaille hiihtolenkeille hiihtohousujen alle on hyvä laittaa jokin lämmittävä urheilukerrasto. Urheilualusvaatteet auttavat lämmön- sekä kosteudensäätelyssä myös hiihtolenkillä. Kylmillä ilmoilla on myös hyvä ottaa toppavaatetta hiihtovaatteiden päälle mukaan, jotta taukojen aikana ei palelluta itseään.

Miesten hiihtotakit
Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja ihon kuivana. Hiihtotakissa on tehokkaasti tuulettuvat materiaalit selän puolella, jotka auttavat kosteuden ja lämmön säätelyssä hiihdon aikana. Hiihtotakit ovat ohkaisia ja miellyttäviä päällä, sillä liian paksulla hiihtotakilla tulee herkästi liian kuuma.

Miesten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu korotetulla kauluksella, jotta viima ei pääse hiihtäjän kaulalle kaula-aukosta. Myös hihat ja helma ovat reilun mittaisia, joten ne antavat lämpöä sekä riittävää joustovaraa hiihtäessä.

Hiihtoasut netistä
Miesten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille miehille sopivat hiihtovaatteet. Hiihtovaatteissa ei kannata arvioida omaa kokoa liian pieneksi, sillä hiihtovaatteisiin tulee jäädä sopivaa joustovaraa liikkumiseen.

Hankkimalla miesten hiihtovaatteet netistä edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta voit säästää sekä aikaa että rahaa. Laadukkaat miesten hiihtovaatteet tuovat lämpöä ja mukavuutta hiihtämiseen eikä ladulla tarvitse palella kovimmassakaan pakkasessa.

Hiihtotakit miehille nopeasti verkkokaupasta – Suksistudio

Miesten hiihtotakit | Scandinavian Outdoor

Laadukas hiihtotakki pitää olosi mukavana. Laatumerkit Halti ja Odlo nopealla toimituksella – tilaa kotimaisesta verkkokaupasta!

Miesten hiihtotakit | Halti – Halti verkkokauppa

Miesten hiihtotakit | Halti– Halti verkkokauppa

Miesten hiihtotakit Haltin verkkokaupasta. Tekniset ja hengittävät hiihtovaatteet miehelle. Tilaa uusi miesten hiihtotakki Haltilta ja suuntaa laduille!

Miesten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. Hiihtäminen on mukava harrastus, kun vaatetus on hengittävää, joustavaa ja tarpeeksi lämmittävää.

Keywords: hiihtotakki miehet, hiihtotakit miehet