Hätäradio biltema

Hätäradio – Biltema.fi

Radiot · Hätäradio. 34 Hätäradio. 24-6630 · Taskuradio. 10 Taskuradio. 24-6380 · Kelloradio. 19 Kelloradio. 24-6504 · Kelloradio DAB+/FM. 34 Kelloradio DAB+/FM.

Yhdistetty radio, laturi ja taskulamppu, joka toimii aurinkokennolla, dynamolla, USB-kaapelilla tai akulla. Radio FM 87,5–108 MHz ja MW 520–1650 kHz. Lataa USB A -laitteen. Mukana mikro-USB-kaapeli. Ni-MH-akku 700 mAh/3,6 V ja paikka 3 x 1,5 V:n AAA-paristolle (ei mukana). Mitat 13,7 x 8 x 3,5 cm.

Radiot – Biltema.fi

Pieni ja yksinkertainen radio, jossa on asemien esivalinta ja kello. Kuulokeliitäntä. Vyöpidike ja rannehihna. Antenni on sijoitettu rannehihnaan.

Taskuradio – Biltema.fi

11.2.2022 — Mistä saa radioita joissa on kampi. Näytä kokonaan. Vaikka Biltemasta. Googlaa hätäradio. Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi.

Pieni ja yksinkertainen radio, jossa on asemien esivalinta ja kello. Kuulokeliitäntä. Vyöpidike ja rannehihna. Antenni on sijoitettu rannehihnaan. Toimii 2 AAA-paristolla (ei sisälly).

Tarvikesuosituksia – Paha Päivä

Tarvikesuosituksia – Paha Päivä

Sain vaimolta vuosi sitten lahjaksi Bilteman Emergency Radio -nimisen laitteen, joka toimii paristojen lisäksi myös sisäänrakennetulla 700 …

Suuri valikoima kampi- ja hätäradioita erilaisilla toiminnoilla

Suuri valikoima kampi- ja hätäradioita erilaisilla toiminnoilla | Fyndiq

Paristoilla tai verkkovirralla toimiva radio käy hyvin vaikka keittiöön tai autotalliin. Projektorinäytöllä varustettu kelloradio helpottaa arkiaamuja. Veneelle …

Kampiradio mahdollistaa tiedon saamisen ilman Internettiä ja virtaa. Täältä löytyy erilaisia ​​hätäradioita, mm. taskulampulla, varavirtalähteellä ja aurinkokennoilla.

Keskustelu – Mitä ostan kotivaraan? Asiallisesti kiitos. – Vauva

Onko sinulla paristokäyttöinen radio? : r/Suomi – Reddit

Radiot ja stereot | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Radiot ja stereot

Mistä laadukas ja mahdollisimman pieni patteriradio kriis…

Keywords: hätäradio biltema