Biltema vaahdotin

Vaahtopesuaine ja vaahdotussuutin, 2 l – Biltema.fi

Vaahtopesu toimitettavan vaahdotussuuttimen avulla.

Vaahtopesuaine ja vaahdotussuutin, 2 l

Vaahtosuutin – Biltema.fi

Vaahdon määrää voi säätää mustalla renkaalla, joka on integroitu keltaiseen …

Asennetaan 1/2″-vesiletkuun. Suuttimessa käytetään vaahtopesuainetta, joka muodostaa pinnalle peittävän, myös vaikeapääsyisiin paikkoihin tunkeutuvan vaahdon.  Vaahdon määrää voi säätää mustalla renkaalla, joka on integroitu keltaiseen kanteen. Etuosa vedetään ulos, käännetään ympäri ja asetetaan takaisin niin, että suihku on vaaka- tai pystysuora.

Vaahtoruisku – Biltema.fi

Käytetään yhdessä painepesurin kanssa paksun peittävän vaahdon luomiseen.

Käytetään yhdessä painepesurin kanssa paksun peittävän vaahdon luomiseen. Vaahtoruiskussa on pikaliitin ruiskupistooliin 17-841. Siinä on säädettävä virtaus- ja levityskulma. Lisää säiliöön jotakin Bilteman vaahtoshampoista pakkauksen sekoitusohjeen mukaan.

Autonpesuaineet ja tarvikkeet – Biltema.fi

Biltemasta löydät puhdistus- ja kiillotusaineet sekä kaikki työkalut ja tarvikkeet, joita tarvitset auton pitämiseen huippukunnossa.

Vaahtoruisku, 3 l – Biltema.fi

Käsikäyttöinen paineruisku ja letku pesuaineiden levittämiseen esimerkiksi …

Vaahtoruisku, 3 l

Vaahtopesuaine, 2 l – Biltema.fi

Muodostaa tiiviin vaahdon, jonka avulla lika, rasva ja epäpuhtaudet on helppo …

Vaahtopesuaine, 2 l

Sovite – Biltema.fi

Sovite Kärcher-lisätarvikkeiden käyttämiseen Bilteman nykyisissä painepesureissa. Osta & Nouda. Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo 2 tunnin kuluttua!

Sovite Kärcher-lisätarvikkeiden käyttämiseen Bilteman nykyisissä painepesureissa.

Autonhoitotuotteet sisä- ja ulkopuhdistukseen – Biltema.fi

… auton käyttöikää ja parantavat sen jälleenmyyntiarvoa. Bilteman autonhoitotuotteilla huollat ja siistit autosi niin sisältä kuin ulkoa – edullisesti.

Auton hoitaminen ja puhtaana pitäminen eivät ole vain hetken huumaa eivätkä anna vain hetkellistä tyydytystä, vaan ne myös pidentävät auton käyttöikää ja parantavat sen jälleenmyyntiarvoa. Bilteman autonhoitotuotteilla huollat ja siistit autosi niin sisältä kuin ulkoa – edullisesti.

Suihkupistooli annostelijalla – Biltema.fi

Kätevä väline auton, veneen, ikkunoiden ja seinien pesuun sekä puutarhan kasteluun. Sisältää säiliön esim. puhdistusaineelle sekä suuttimen, …

Kätevä väline auton, veneen, ikkunoiden ja seinien pesuun sekä puutarhan kasteluun. Sisältää säiliön esim. puhdistusaineelle sekä suuttimen, jossa 8 eri suihkutuskuviota. Sekoittaa puhdistusaineen ja veden automaattisesti. Liitäntä pikaliittimelle. Sopii nykyaikaisiin 1/2″:n liittimiin. 

Keywords: biltema vaahdotin, vaahdotin biltema