Biltema timanttilaikka

Timanttilaikat – Biltema.fi

Timanttilaikat · Timanttihiomalaikka · Timanttikatkaisulaikka, jatkuva reuna · Timanttikatkaisulaikka, turbo · Uutiskirje · Tietoa Biltemasta · Asiakaspalvelu · Ota …

Timanttilaikka – Biltema.fi

Timanttilaikka. Kuvaus. Sileäreunainen. Hauraiden ja helposti murtuvien materiaalien, kuten kaakelien, klinkkerien, keramiikan, tiilen, marmorin yms.

Timanttilaikka

Timanttilaikka – Biltema.fi

Betonin, tiilen ja kaikenlaisen kivimateriaalin kuivakatkaisuun. TIMANTTIKATKAISULAI,SEGM.230MM. 19-349. Ø230 x 22.23 mm. Tuotetta on varastossa seuraavissa

Timanttilaikka

Timanttihiomalaikka – Biltema.fi

Hiomalaikka, jossa on sileäreunainen ja minisegmentoitu turboterä.

Hiomalaikka, jossa on sileäreunainen ja minisegmentoitu turboterä. Hiomalaikan reikä ja terän urat kuljettavat jätemateriaalin pois ja jäähdyttävät työkappaletta ja terää. Kivi- ja betonimateriaalien kuiva- ja märkähiontaan, purseenpoistoon ja tasoittamiseen.

Timanttikatkaisulaikka, turbo – Biltema.fi

Katkaisulaikka, jossa on sileäreunainen ja minisegmentoitu turboterä.

Katkaisulaikka, jossa on sileäreunainen ja minisegmentoitu turboterä. Katkaisulaikan reikä ja terän urat kuljettavat jätemateriaalin pois ja jäähdyttävät terää. Sen ansiosta melko kovien materiaalien katkaisu tapahtuu nopeammin ja siistimmin kuin vastaavilla segmentoiduilla terillä. Kaakelin, tiilen, betonin, marmorin ym. huokoisten materiaalien kuiva- ja märkäkatkaisuun. 

Katkaisulaikat ja timanttilaikat – Biltema.fi

Biltemasta löydät timantti- ja katkaisulaikat erilaisten materiaalien leikkaamiseen. Tarkistathan, että laikka sopii sekä koneeseen että …

Biltemasta löydät timantti- ja katkaisulaikat erilaisten materiaalien leikkaamiseen. Tarkistathan, että laikka sopii sekä koneeseen että käyttötarkoitukseen.

Timanttikatkaisulaikka, jatkuva reuna – Biltema.fi

Katkaisulaikka sileällä timanttireunalla kaakelin, klinkkerin, keramiikan, …

Katkaisulaikka sileällä timanttireunalla kaakelin, klinkkerin, keramiikan, tiilen, marmorin ym. huokoisten materiaalien märkäkatkaisuun. Jättää siistin katkaisupinnan.

TIMANTTILAIKKA – IKH

Katso TIMANTTILAIKKA hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Tomber timanttilaikka 230mm segmentti – Puuilo

Tomber timanttilaikka 230mm segmentti | Puuilo

Timanttilaikka sopii kuivahiontaan betonille, tiilelle, graniitille, klinkkerille ja keinotekoiselle kivelle.

Keywords: biltema timanttilaikka