Biltema seinämaali

Seinämaali – Biltema.fi

Täysin himmeä valkoinen peitemaali yksinkertaisten tilojen maalaamiseen.

Seinämaali

Sisämaalit – Biltema.fi

Vesipohjainen, kestävä laatumaali sisäseinien maalaukseen.

Meiltä löydät sisämaalit moniin käyttötarkoituksiin. Valikoimaamme kuuluu mm. kattomaalit, seinämaalit ja lattiamaalit sekä kaakelimaalit, kylpyhuone- ja keittiömaalit ja lakkamaalit.

Seinämaali, 2,5 L – Biltema.fi

Sen ansiosta maali on nopeasti kuivuvaa ja helppokäyttöistä. Maalit voidaan levittää telalla tai siveltimellä. Ulkokatto- ja -seinämaalit. Myös …

Helposti levittyvä ja hyvin peittävä laatumaali tapetille, tekstiilille, laastille, betonille ja kipsille kuiviin tiloihin. Suositellaan normaalisti kuluviin kotiympäristöihin. (Saatavana myös 0,075 litran näytetölkki.) Käyttöohje  Maalaamattomat pinnat: Tasoita, hio ja levitä sen jälkeen 2 kerrosta maalia. Aiemmin maalatut pinnat: Pese pinta maalarinpesulla. Tasoita ja hio mahdolliset epätasaisuudet. Maalaa sen jälkeen 1–2 kerrosta. HUOM! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan ammattikäyttäjille pyynnöstä.

Katto- ja seinämaali, valkoinen/kokohimmeä, 5 L – Biltema.fi

Katto- ja seinämaali, valkoinen/kokohimmeä, 5 L

Seinämaali, näytetölkki – Biltema.fi

Helposti levittyvä ja hyvin peittävä laatumaali tapetille, tekstiilille, laastille, betonille ja kipsille kuiviin tiloihin. Suositellaan normaalisti kuluviin kotiympäristöihin. Käyttöohje  Maalaamattomat pinnat: Tasoita, hio ja levitä sen jälkeen 2 kerrosta maalia. Aiemmin maalatut pinnat: Pese pinta maalarinpesulla. Tasoita ja hio mahdolliset epätasaisuudet. Maalaa sen jälkeen 1–2 kerrosta. HUOM! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan ammattikäyttäjille pyynnöstä.

Seinämaali, valkoinen, 5 l – Biltema.fi

Vesipohjainen, kestävä laatumaali sisäseinien maalaukseen. Pesunkestävä ja hyvin peittävä maali, sopii tapetin, lasikuitukankaan, rappauksen, betonin ja kipsilevyjen maalaukseen kuivissa tiloissa. Soveltuu hyvin normaalisti kuluviin kotiympäristöihin. Käyttöohje Maalaamattomat pinnat: Tasoita, hio ja levitä sen jälkeen kaksi kerrosta maalia. Aiemmin maalatut pinnat: Pese pinta maalarinpesulla. Tasoita ja hio mahdolliset epätasaisuudet. Maalaa sen jälkeen 1–2 kerrosta. HUOM! Säilytettävä lasten ulottumattomissa HUOM! Suojattava jäätymiseltä Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan ammattikäyttäjille pyynnöstä.

Maalaus – maalit sisälle ja ulos – Biltema.fi

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen hintaan.

Sisälakkamaali V, valkoinen – Biltema.fi

Sisälakkamaali V on puolikiiltävä vesiohenteinen erittäin hyvillä ominaisuuksilla varustettu maali. Se tarttuu useimpiin alustoihin erittäin hyvin, myös vanhaan maalipintaan. Muodostaa kovan, erittäin kestävän ja kellastumattoman pinnan, joka kestää naarmuuntumista ja tavallisia kotona käytettäviä kemikaaleja erittäin hyvin. Maalaaminen sujuu helposti, sillä tämä maali levittyy hyvin. Käyttöohje Pohjan tulee olla kuiva, kiinteä ja puhdas. Hio ja pese aiemmin maalatut pinnat maalauspesuaineella. Huuhdo lopuksi vedellä. Pohjamaalaa tämän jälkeen Sisäpohjamaali V:llä. Sisälakkamaali V sivellään siveltimellä. Jos käytät telaa, tasoita lopuksi sivelutimellä. Maalaa 1–2 kertaa, jotta pohja peittyy kokonaan.

Lakkamaali – Biltema.fi

Lakkamaali

Keywords: biltema seinämaali, biltema seinämaali värikartta