Biltema poreamme

Poreallas, 806 L – Biltema.fi

Kun terassilla tai puutarhassa on poreamme, edessä on monia ihania ja rentouttavia hetkiä. Altaaseen mahtuu 4-6 aikuista, ja se lämmittää veden jopa 40 °C: …

Kun terassilla tai puutarhassa on poreamme, edessä on monia ihania ja rentouttavia hetkiä. Altaaseen mahtuu 4-6 aikuista, ja se lämmittää veden jopa 40 °C: seen.   Helppo pystyttää Poreammepumpulla altaan saa poreammeen nopeasti ja helposti paikalleen.  Nauti kylvyistä ympäri vuoden! Pumpun sisäänrakennetun pakkasvahdin ansiosta voit nauttia kylvyistä ulkona ympäri vuoden. Pakkasvahti varmistaa, että veden lämpötila pysyy 6–10 asteessa, vaikka lämmitys on pois päältä. Toiminta edellyttää, että pumppu on päällä ja että allasta käytetään säännöllisesti. Mikäli poreallasta ei aiota käyttää pitkään aikaan, se on purettava ja varastoitava sisätiloihin. Hierova poreallas Porealtaassa on patentoitu AirJet™-järjestelmä, joka tuottaa kuplivia ilmasuihkuja 140 pienen reiän kautta. Ilmasuihkut sekä lämmittävät että hierovat jäseniä. Se tekee kylvystä ihanasti rentouttavan hetken. Tunnelmallinen LED-valaistus Porealtaassa on sisäänrakennettu valaistusjärjestelmä, jossa on moniväriset LED-valot. Näitä voi etäohjata ja niillä voi luoda kauniita valoefektejä. Se tekee porealtaasta entistä viihtyisämmän. Kätevä ohjauspaneeli Kosketusnäytöllä varustettu ohjauspaneeli on sijoitettu kätevästi porealtaan reunalle. Tämä tarkoittaa, että kylvystä ei tarvitse nousta asetusten muuttamisen vuoksi. Energiaa säästävä lämmitysjärjestelmä Porealtaassa on energiaa säästävä ajastimella ohjattava lämmitysjärjestelmä, jossa on automaattinen käynnistys/pysäytys-toiminto. Tämän ansiosta allas kuluttaa energiaa hyvin vähän. Puhdas ja turvallinen Porealtaassa integroitu vedensuodatus, joka pitää veden puhtaana ja raikkaana koko ajan. Toimintahäiriöiden varalta pumpussa on vikavirtasuojakytkin, jonka takaa turvalliset kylvyt ilman sähköiskun vaaraa. Tärkeää muistaa Jäätymisenestojärjestelmä toimii vain, jos poreallas on päällä ja puhallettava yläkansi on paikallaan. Lue aina käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa, ja säilytä se tulevaa tarvetta varten. HUOM! Muista hankkia allasta varten myös klooritabletteja, testiliuskoja ja kelluva annostelulaite! 

Poreallas wifi:llä, 916 L – Biltema.fi

Kun terassilla tai puutarhassa on poreamme, edessä on monia ihania ja rentouttavia hetkiä. Altaaseen mahtuu 4-6 aikuista, ja se lämmittää veden jopa 40 °C: …

Kun terassilla tai puutarhassa on poreamme, edessä on monia ihania ja rentouttavia hetkiä. Altaaseen mahtuu 4 – 6 aikuista, ja se lämmittää veden jopa 40 °C: seen.   Helppo pystyttää Poreammepumpulla altaan saa poreammeen nopeasti ja helposti paikalleen.  Nauti kylvyistä ympäri vuoden! Pumpun sisäänrakennetun pakkasvahdin ansiosta voit nauttia kylvyistä ulkona ympäri vuoden. Pakkasvahti varmistaa, että veden lämpötila pysyy 6–10 asteessa, vaikka lämmitys on pois päältä. Toiminta edellyttää, että pumppu on päällä ja että allasta käytetään säännöllisesti. Mikäli poreallasta ei aiota käyttää pitkään aikaan, se on purettava ja varastoitava sisätiloihin. Hierova poreallas Porealtaassa on patentoitu AirJet™-järjestelmä, joka tuottaa kuplivia ilmasuihkuja 140 pienen reiän kautta. Ilmasuihkut sekä lämmittävät että hierovat jäseniä. Se tekee kylvystä ihanasti rentouttavan hetken. Etäohjaus WiFi:llä Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit etäohjata allasta puhelinsovelluksen kautta. Sovelluksesta voit käynnistää lämmityksen, aktivoida energiaa säästävän ajastimen, käyttää vedensuodatinta ja hallita hierontajärjestelmää helposti. Kätevä ohjauspaneeli Kosketusnäytöllä varustettu ohjauspaneeli on sijoitettu kätevästi porealtaan reunalle. Tämä tarkoittaa, että kylvystä ei tarvitse nousta asetusten muuttamisen vuoksi. Energiaa säästävä lämmitysjärjestelmä Porealtaassa on energiaa säästävä ajastimella ohjattava lämmitysjärjestelmä, jossa on automaattinen käynnistys/pysäytys-toiminto. Tämän ansiosta allas kuluttaa energiaa hyvin vähän. Puhdas ja turvallinen Porealtaassa integroitu vedensuodatus, joka pitää veden puhtaana ja raikkaana koko ajan. ChemConnect™-annostelija varmistaa myös, että kloori jakautuu tasaisesti koko poreammeeseen. Toimintahäiriöiden varalta pumpussa on vikavirtasuojakytkin, jonka takaa turvalliset kylvyt ilman sähköiskun vaaraa. Tärkeää muistaa Jäätymisenestojärjestelmä toimii vain, jos poreallas on päällä ja puhallettava yläkansi on paikallaan. Lue aina käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa, ja säilytä se tulevaa tarvetta varten. HUOM! Muista hankkia allasta varten myös klooritabletteja, testiliuskoja ja kelluva annostelulaite!

Pohjasuoja uima- ja porealtaille – Biltema.fi

Alusta sijoitetaan palapelin tapaan kohtaan, johon allas tai poreamme tulee. Paketti sisältää kymmenen laattaa, joista yhdeksän tulee altaan/ammeen ja yksi …

Pohjasuoja uima- ja porealtaille

Uima-allas, sisältää pumpun, Ø 240 cm – Biltema.fi

Biltemalta saat vaikkapa kätevän aloituspakkauksen, joka sisältää kaiken tarvittavan. Tekniset tiedot. Materiaali, Seinät PVC:tä. Tilavuus, 2592,5 l.

Helposti asennettava pyöreä allas moniin hienoihin ja viilentäviin kylpyhetkiin koko perheelle. Helppo asentaa Aseta allas tasaiselle ja vaakasuoralle alustalle. Täytä altaan puhallettava reuna ilmalla (pumppu ei sisälly). Asenna mukana toimitetut tulpat altaan sisäpuolelta suodatuspumpun ja tyhjennysventtiilin letkuille tarkoitettuihin liitäntöihin. Täytä allas lopuksi vedellä puutarhaletkun avulla. Altaassa on itse nousevat seinät, jotka nousevat pystyyn vedenpinnan noustessa.  Suodatinpumppu mukana Mukana tulee vesipumppu, jonka kapasiteetti on 1136 l/t. Pumppu on pieni puhdistuslaitos, joka kierrättää altaan vettä. Suodatus tapahtuu suodatinpatruunassa, jonka läpi vesi kulkee. Vedessä olevat roskat ja pienet hiukkaset jäävät suodattimeen. Pumppu siirtää puhdistuneen ja kirkkaan veden takaisin altaaseen. Pumpussa oleva suodatinpatruuna on helppo ottaa pois puhdistusta varten. Kun suodatin on käytetty loppuun, tilalle vaihdetaan uusi suodatinpatruuna . Jos haluat käyttää muuta kuin toimitettua pumppua, voit ostaa lisävarusteena sovitesarjan letkuliitäntöjä varten. Helppo säilyttää Kun uimakausi päättyy, allas on helppo tyhjentää poistoventtiilin kautta; tyhjennä myös ilma puhallettavasta reunasta. Sen jälkeen altaan voi taittaa kokoon talvisäilytystä varten.  Tärkeää muistaa Altaan käytön päätyttyä on tärkeää, että tikkaat otetaan pois altaasta, etteivät asiattomat tai uimataidottomat pääse sinne. Pidä lapsia silmällä koko ajan. Täytä ylärengas vain noin 85-prosenttisesti. Mikäli se sisältää enemmän ilmaa, sen vaurioitumis- tai vuotoriski on paljon suurempi. Veden pinta ei saa nousta puhallettavan renkaan alareunaa korkeammalle. Jos allas täyttyy sadevedestä, ylimääräinen vesi on tyhjennettävä. Älä vedä allasta pitkin maata. Se voi vahingoittaa allasta tai aiheuttaa muita vahinkoja. Maanpäällisen uima-altaan omistajana vastuu mahdollisista onnettomuuksista on sinulla. Tämän vuoksi uima-altaan on oltava lapsiturvallinen ja varustettu uima-altaan suojuksella. Muista hankkia suojamatto altaan pohjan suojaamiseksi sekä tikkaat helpottamaan altaaseen pääsyä. Älä unohda myöskään suojapeitettä altaan päälle käyttökertojen välillä. Muista hankkia allasta varten myös klooritabletteja , testiliuskoja ja kelluva annostelulaite ! Biltemalta saat vaikkapa kätevän aloituspakkauksen , joka sisältää kaiken tarvittavan.

Allaskemikaalit ja uima-altaan hoitotarvikkeet – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset uima-allas kemikaalit sekä muut uima-altaan hoitotarvikkeet. Klooritabletit sekä muut kemikaalit voit tilata myös …

Biltemasta löydät erilaiset uima-allas kemikaalit sekä muut uima-altaan hoitotarvikkeet. Klooritabletit sekä muut kemikaalit voit tilata myös verkkokaupasta!

Uima-altaat – Biltema.fi

Uima-altaat · Poreallas wifi:llä, 916 L · Poreallas, 806 L · Perheallas · Perheallas, sisältää pumpun, suorakaiteen muotoinen · Uima-allas, sisältää pumpun, Ø 240 cm.

Oma uima-allas pihalla tarjoaa mukavaa ajanvietettä sekä viihdettä koko perheelle. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi verkkokaupastamme tai nouda myymälästä.

Uima-altaat – Uima-allas puutarhaan tai terassille – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta saat kätevät ja helposti asennettavat uima-altaat puutarhaan ja terassille edullisesti. Tutustu valikoimaamme!

Perheallas – Biltema.fi

Perheallas ; Perheallas, sisältää pumpun, suorakaiteen muotoinen. 45-6077 ; Poreallas, 806 L · 45-6072 ; Uima-allas, sisältää pumpun, Ø 240 cm. 45-840 ; Uima-allas, …

Puhallettava uima-allas koko perheen yhteisiin hauskoihin uintihetkiin. Helppokäyttöinen Allas on helppo täyttää ilmapumpulla (ei sisälly). Sen jälkeen se täytetään vedellä puutarhaletkun avulla. Allas on yhtä helppo tyhjentää käytön jälkeen kätevän venttiilin avulla. Mukana paikkasarja. Tärkeää muistaa Pidä lapsia silmällä koko ajan.  Älä koskaan jätä vettä sisältävää allasta esille, sillä se merkitsee vakavaa hukkumisvaaraa sekä lapsille että eläimille.

Uima-allastarvikkeet – Biltema.fi

Täältä löydät edulliset uima-allastarvikkeet. Uima-altaan tikkaat, uima-altaan suojapeitteet ja muut tarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Keywords: biltema poreamme