Biltema jumppamatto

Treenimatto – Biltema.fi

Matto on kestävää EVA-materiaalia, joten sen voi purkaa ja koota yhä uudelleen rikkoutumista pelkäämättä. Alustamattoa voi käyttää sisällä, ulkona tai vaikka …

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin palamatto on ratkaisu, jolla suojaat treenipaikkojen alustaa tai teet niistä keholle mukavampia. Helppo liittää yhteen Matto koostuu neljästä osasta, jotka on helppo koota yhdeksi kokonaisuudeksi. Matto on kestävää EVA-materiaalia, joten sen voi purkaa ja koota yhä uudelleen rikkoutumista pelkäämättä. Alustamattoa voi käyttää sisällä, ulkona tai vaikka kesämökillä. Jos haluat kattaa suuremman alueen, voit hankkia useita mattoja ja sijoittaa ne vierekkäin. Voit peittää matolla vaikka koko lattian. Kaikenlaisiin treeneihin Treenimatto sopii täydelliseksi pinnaksi kunto- tai voimaharjoittelu koneiden ja kuntopyörän alle sekä alustaksi lattiatreeneihin, kuten joogaan, voimisteluun, venyttelyyn ja vastaaviin.  Tärkeää Maton alle mahdollisesti pääsevä kosteus voi vahingoittaa parkettia tai muita herkkiä pintoja, ellei kosteutta pyyhitä heti pois. Tämän vuoksi emme suosittele maton pitämistä pitkään parketin tai muun herkän pinnan päällä.

Kuvioitu joogamatto, 4 mm – Biltema.fi

Matto on helppo rullata kokoon, ja se toimii hyvin myös pilates-, fitness- ja jumppamattona. Tekniset tiedot …

Ohut joogamatto sopii erinomaisesti kaikenlaisiin treeneihin niin kotona, salilla kuin lomahotellissakin. Luistamaton pinta Maton pinta on luistamaton ja mukava, ja se vaimentaa iskuja ja pitää otteen alla hyvin. Ohut materiaali antaa myös hyvän tuntuman alustaan. Treeniä koko keholle Jooga lisää sekä liikkuvuutta että notkeutta, mistä on hyötyä päivittäisissä askareissa ja muiden lajien treenaamisessa. Jooga tarjoaa harjoitteita koko keholle. Voit siis tehdä juuri sinulle ja omaan treenivaiheeseesi koulutuksellesi sopivia liikkeitä.  Matto on helppo rullata kokoon, ja se toimii hyvin myös pilates-, fitness- ja jumppamattona.

Kuntoilu – Voimaharjoittelu, tasapainoilu ja fitness – Biltema.fi

Bilteman kuntoilukategorian tuotteilla rakennat vaikka oman kotikuntosalin! Meidän kuntoilutarvikkeemme ja apuvälineemme sopivat hyvin niin …

Bilteman kuntoilukategorian tuotteilla rakennat vaikka oman kotikuntosalin! Meidän kuntoilutarvikkeemme ja apuvälineemme sopivat hyvin niin voimaharjoitteluun, tasapainotreenaukseen kuin joogaamiseenkin kotioloissa, mutta ne on myös helppo ottaa mukaan omalle vakiokuntosalille. Hyvässä kunnossa j…

Kuntoilu – Biltema

Kuntoilutarvikkeet – Biltema.fi

Bilteman valikoimassa on monipuolisesti kaikkea, mitä tarvitset päästäksesi alkuun kuntoiluharrastuksessasi! Kaikki tuotteet kategoriassa Kuntoilu.

On sanomattakin selvää, että monipuolisella liikunnalla ja kuntoilulla on paljon hyviä puolia. Bilteman valikoimassa on monipuolisesti kaikkea, mitä tarvitset päästäksesi alkuun kuntoiluharrastuksessasi!

Leikkimatto – Biltema.fi

Leikkimattoa rakastavat lapset kaikki. Tässä automatossa on tieverkosto, jossa on useita risteyksiä ja liikenneympyrä, jossa lapsi voi ajaa leluautoillaan.

Leikkimattoa rakastavat lapset kaikki. Tässä automatossa on tieverkosto, jossa on useita risteyksiä ja liikenneympyrä, jossa lapsi voi ajaa leluautoillaan . Matossa on myös rakentamattomia tontteja, joihin lapsi voi rakentaa taloja rakennuspalikoilla . Kehittävää lapselle Leikkimatolla leikkiminen edistää ja kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Se kehittää myös lapsen sosiaalisia kykyjä, koska useat lapset voivat leikkiä yhdessä samalla matolla. Helppo säilyttää Kun matto ei ole käytössä, sen voi helposti kääriä ja asettaa sivuun. Matto toimii hyvin myös tavallisena lastenhuoneen mattona. Pesunkestävä Vesipesu 30 °C.

Jumppamatto – Budget Sport

Jumppamatto | Budget Sport

Jumppamatot ja joogamatot omiin tarpeisiisi Budget Sportin verkkokaupasta! Käytpä sitten säännöllisesti jumppa- tai joogatunnilla, pilateksessa tai treenaat …

Laaja valikoima eri hintaisia ja kokoisia jumppamattoja Budget Sportin verkkokaupasta pysyvästi edulliseen hintaan! Nopea toimitus, ilmainen palautus!

Treenimatto 8 palaa musta 44,95 – Gorilla Sports

Näillä saa todella edullisesti isonkin alueen peittoon ja on varmasti parempaa kuin Bilteman ja muiden vastaavien autotallimatot tms.

Kuntoiluvälineet | Prisma verkkokauppa

PienkuntoiluvälineetPainotIsot kuntoilulaitteetSauvakävelyJumppapallotKahvakuulatKehonhuoltoJoogamatot ja jumppamatotVastuskuminauhat. Suodata tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Kuntoiluvälineet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Jooga ja wellness – Rusta

Jooga ja wellness

Jumppamatto 185x61x1,5 cm. 1990. 24,90. Rusta Club. Vain tavarataloista · Jumppapallon päällinen 65 cm Akryyli. 1190. 14,90. Rusta Club. Vain tavarataloista.

Keywords: biltema jumppamatto, biltema treenimatto, palamatto biltema