Biltema grilli

Grillit | Grillaus ja savustus – Biltema.fi

Uusia tuttavuuksia grillien joukkoon. On varmasti ikuisuuskysymys, kumpi on se aito ja oikea grilli, kaasu- vai hiiligrilli. Kaasugrillin nopeus viehättää usein …

Oletpa hankkimassa sitten sähkögrilliä, hiiligrilliä tai kaasugrilliä, Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava.

Kaasugrillit – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset kaasugrillit edullisesti! Kaasugrilli on hyvä valinta usein grillaavalle, sillä se lämpenee nopeasti ja sen käyttäminen on vaivatonta.

Retkigrilli – Biltema.fi

Kannettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli, jota on helppo kuljettaa. Mahtuu tyhjänä pieneen tilaan. Grillausala: 35 x 23 cm (p x l) x 2 (sekä kansi että pohja sopivat grillaukseen). Grillauskorkeus: 19 cm. Grillin mitat: 41,5 x 25,5 x 40 cm (p x l x k).

Hiiligrillit edullisesti – Biltema.fi

Hiiligrilli tai pallogrilli on perinteinen väline grillaamiseen. Hiiligrilli antaa ruoalle herkullisen aromin, jota ei kaasugrillillä tai sähkögrillillä pysty saavuttamaan.

Nyt grillataan! – Biltema.fi

Aurinko, lämmin kesäilta ja maukas grilliruoka – mikä ihana yhdistelmä! Grillijuhlat omalla pihamaalla perheen ja ystävien kanssa ovat mukavaa ajanvietettä ja nauttimista yhdessäolosta ja ennen kaikkea hyvästä ruoasta

Savustustynnyri ja grilli – Biltema.fi

Kotikäyttöön tarkoitettu pystysavustin, joka toimii myös grillinä. Vakaa rakenne. Kaksi kerrosta, kaksi savuluukkua ja kromatut ritilät. Lämpömittari ja säädettävä ilmanvaihtoaukko kannessa. Lämmitetään hiilillä tai briketeillä.  Osastot savustamiseen, keittämiseen, grillaamiseen ja esim. pienien makkaroiden tai kalojen ripustamiseen. Jauhemaalattua terästä, 0,8 mm. Hiili-/vesiastian tilavuus: 4,5 litraa. Luukut: (P) 14 x (L) 12 x (K) 0,4 cm. Grillausala: Ø 38 cm. Grillauskorkeus: 35–36 cm. Kokonaismitta: Ø 44 cm. Korkeus: 88 cm.

Kokoontaitettava grilli – Biltema.fi

Vie vähän tilaa, ja helppo kuljettaa mukana. Mustaa peltiä, paksuus: 0,4 mm, kromattu grilliritilä. Mitat kokoon taitettuna: 46 x 42 x 3,5 cm.

Grilli kantolaukussa – Biltema.fi

Helposti retkille mukaan otettava hiiligrilli, joka taittuu kätevästi kantolaukun sisälle. Tukijalat.

Kannettava kaasugrilli – Biltema.fi

Kannettava kaasugrilli

Keywords: biltema grilli