Arkkitehtitoimiston mies

Hyvä veli -systeemi jättää naisarkkitehdit edelleen miesten …

Hyvä veli -systeemi jättää naisarkkitehdit edelleen miesten varjoon | Yle Uutiset

22.7.2016 — Arkkitehtitoimisto Hollmén, Reuter, Sandmanin pienoismalli lastenkodista … Kenties juuri samasta syystä miehet pärjäävät kilpailuissa.

Yliopistoista valmistuvista arkkitehdeistä vähintään puolet on naisia. Arkkitehtuurin paalupaikoilla – toimistojen enemmistöosakkaina tai professoreina – naiset ovat selkeässä vähemmistössä. Kysyimme asiantuntijoilta, miksi näin on.

Arkkitehti, yrittäjä, nainen | ark

Arkkitehtitoimistojen vetäjinä naisia on kuitenkin edelleen vähän. Neljä arkkitehtia keskustelee työstään ja ihanteistaan. Naisarkkitehti on siinä mielessä …

Nykyään jo yli puolet arkkitehtiopiskelijoista on naisia. Arkkitehtitoimistojen vetäjinä naisia on kuitenkin edelleen vähän.

Viisi miestä ja kioski Arkkitehtitoimisto A-men odottaa kynät …

Viisi miestä ja kioski Arkkitehtitoimisto A-men odottaa kynät teroitettuina valoisampia aikoja – Kulttuuri | HS.fi

22.1.1995 — Helsingin tyyppikioskin arkkitehtuurikilpailun nuori voittajaryhmä, arkkitehtitoimisto A-men, on kuullut kysymyksen jo moneen kertaan viime …

Viisi miestä ja pikkuinen kioski. “Miten ihmeessä te teitte sen?” Helsingin tyyppikioskin arkkitehtuurikilpailun nuori voittajaryhmä, arkkitehtitoimisto A-men, on kuullut kysymyksen jo moneen kertaan viime päivien kuluessa.

Oululainen UKI Arkkitehdit osti helsinkiläisen arkkitehtitoimiston

Oululainen UKI Arkkitehdit osti helsinkiläisen arkkitehtitoimiston | Kaleva

17.3.2017 — Oululainen UKI Arkkitehdit Oy on pian jo kuusikymmentä vuotta toiminut arkkitehtitoimisto, jonka palveluksessa on tätä nykyä runsaat …

Oululainen arkkitehtitoimisto UKI Arkkitehdit Oy pyrkii pääkaupunkiseudun suunnittelumarkkinoille.

Oululainen Avario osaksi Suomen suurinta arkkitehtitoimistoa

Oululainen Avario osaksi Suomen suurinta arkkitehtitoimistoa – Monipuoliset palvelut tavoittavat pohjoisen Suomen entistä paremmin | Kaleva

9.1.2023 — Oululainen arkkitehtitoimisto Avario on fuusioitunut arkkitehtitoimisto Arcon kanssa Suomen suurimmaksi arkkitehtitoimistoksi.

Oululainen arkkitehtitoimisto Avario on fuusioitunut arkkitehtitoimisto Arcon kanssa Suomen suurimmaksi arkkitehtitoimistoksi. Arcon Oulun toimiston kautta yli 200 huippuammattilaisen osaaminen ja yrityksen monipuoliset palvelut ovat nyt helposti saatavilla Oulussa ja koko pohjoisessa Suomessa.

Arkkitehti | Yksiö Puutarhassa OY | Finland

Yksiö Puutarhassa on yhden miehen arkkitehtitoimisto. … Perustin arkkitehtitoimiston hankkeen tiimoilta ja rakennutin neljä taloa.

Luonnokset, rakennuslupa, pääsuunnittelu, konsultointi, neuvoja rakentamiseen. Arkkitehdin, pääsuunnittelijan ja rakennuttajan kokemuksella. Yksiö Puutarhassa OY.

1,5 vuotta myöhemmin valtio iski 17 000 euron laskun …

19.7.2019 — Pirkanmaan käräjäoikeudessa puitiin rikosta, jossa tuomittu mies sai alkoholia … miehen tilinumeron arkkitehtitoimiston numeron paikalle.

Valokeilassa: Arkkitehtitoimisto ALA – Archinfo

Archinfo | Valokeilassa: Arkkitehtitoimisto ALA

7.11.2022 — Kolme miestä katsoo kameraan toimistotilassa, jossa on kaareva katto. Samuli Woolston, Juho Grönholm, Antti Nousjoki. kuva: Vilhelm Sjöström.

Helsinkiin saapuvat lentomatkustajat ovat joulukuusta 2021 lähtien saaneet ensivaikutelmansa Suomesta Arkkitehtitoimisto ALA:n suunnittelemassa…

Arkkitehtuuri – Archinfo

Arkkitehtuuri

Mies kädessään kukkakimppu. 05.10.2022 / Arkkitehtuuri Artikkelit · Valokeilassa: Ari Sipinen · henkilöt arkkitehtitoimistot Valokeilassa arkkitehtuuri.

Suuri aaltoileva puukatos rajaa aukiota, jolla ihmisiäLuomme kiinnostusta suomalaista arkkitehtuuria ja kestävää rakennettua ympäristöä kohtaan

Keywords: arkkitehtitoimiston mies